Om oss på Standout

Vi har byggt digitala system sedan 2003. 

Standout är experter på att bygga stabila och pålitliga integrationer mellan system, exempelvis Fortnox och Visma eEkonomi. Vi är 12 anställda, och de allra flesta utgår från Växjö.

Med över 1 000  genomförda digitala projekt och hundratals nöjda kunder är Standout en av de mest seriösa och långsiktiga aktörerna i branschen. Medan andra företag kommer och går sätter vi en stolthet i att vi finns för våra kunder under lång tid.

Standout är grundat av David Elbe 2003. I dag är han fortfarande största ägaren i bolaget tillsammans med Alexander Ross.

Standout ligger även bakom …

Nuförtiden är vi mest kända för våra stabila integrationer med olika ekonomi- och affärssystem, men har man funnits sedan 2003 så har man förstås hunnit med en hel del. Här är några delar som vi antingen jobbar aktivt med eller har gjort för så många kunder att det kan vara intressant att känna till.

Hekto
Proffsdrift och underhåll av WordPress och WooCommerce.

Möbelcirkeln
Återbruk av möbler för kommuner och stora organisationer

Mängder av appar och webbplatser

Konsultuppdrag inom programmering (bl.a. Ruby, Go och JavaScript)

Om Standout 1

Möt Standouts grundare

David Elbe startade det som då hette Standout solutions redan 2003. Han har studerat Datateknik vid Linköpings Tekniska Högskola och företagsekonomi och entreprenörskap vid Växjö universitet.

David kommer ursprungligen från den lilla industriorten Gislaved som ligger mitt i den företagsamma Gnosjöregionen. Han fascinerades tidigt av datoriseringens möjligheter och spenderade mycket tid med programmering under sin uppväxt.

Nuförtiden är det David som har ansvar för bolagets marknadsföring och säljaktiviteter eftersom han är ”den som har lättast för att prata med kunder”. Fritiden brukar spenderas i familjens stuga i Blekinge tillsammans med frun Johanna och barnen Noelle, 6, och Elliot, 3.

Kärnvärden

  1. Hjälpsam
  2. Driven
  3. Pilot

Personer som arbetar hos oss är hjälpsamma människor som bryr sig, lyssnar och ställer upp för varandra. Samtidigt är våra medarbetare drivna och vill ständigt framåt, löser saker och letar efter förbättringar. Till sist är vi stolta över vårt gäng som likt piloter är pålitliga, noggranna, ansvarstagande och tar saker från A till B genom att följa vår gemensamma plan.

Standouts kontor

Standout har sitt huvudkontor i Växjö. Vi har även medarbetare som utgår från flera andra orter i Småland, bl.a. Kalmar.

Växjö

World Trade Center

Södra Järnvägsgatan 4A
352 29 Växjö