Om standout

Standout är ett bolag med starkt fokus på att automatisera saker med hjälp av digitala integrationer och kopplingar mellan system.

Vi grundades 2003 och har sedan dess genomfört över 1000 digitala projekt. Huvudkontoret finns i Växjö där även merparten av våra 13 anställa finns. 

Standout är självfinansierade och utsedda till Gasellföretag. 

Om Standout 1
Honnörsgatan 12, Växjö

Vårt sätt att arbeta

Vi har utformat vårt organisation för att snabbt kunna bygga och förvalta flera digitala kopplingar till våra kunder. 

Vi bygger de flesta projekt i vår egen SaaS-plattform, integrationer.se, som låter oss leverera nya kopplingar snabbare och stabilare än andra. 

Både sälj och leverans följer vår process för att kunna vara i synk med leveranstider. 

Om Standout 2

Ledning

Om Standout 3

David Elbe

Sälj & strategi

David grundade företaget och har utbildats inom både företagsekonomi (Linnéuniversitetet) och programmering (Linköpings Tekniska Högskola).  Han ansvarar för vår säljverksamhet samt strategi, vision och större partnerskap.

david@standout.se  – 0470-348701

Om Standout 4

Alexander Ross

VD

Alexander är utvecklare i grunden, och van vid att bygga lösningar åt våra kunder. I början av 2020 tog han över VD-rollen i bolaget och ansvarar för den dagliga verksamheten med starkt fokus på att få våra avdelningar att samarbeta på ett bra sätt. 

ross@standout.se – 0470-348705

Om Standout 5

Viktor Rehnqvist

Utvecklingschef

Viktor ansvarar för Standouts största avdelning – utvecklingsavdelningen – som ser till att våra integrationer levereras i snabb takt och med hög kvalitet. Han gör våra prisberäkningar och samordnar utvecklarna så vi har rätt person på rätt uppdrag. 

viktor.rehnqvist@standout.se – 0470-348700

Om Standout 6

Johanna Elbe

Ekonomi

Johanna är ansvarig för uppföljning av budget och hanterar vår ekonomi i stort, vilket även inkluderar löner, fakturor och kvartalsrapportering. 

johanna@standout.se – 0470-348700

Värderingar och filosofi

I vår vardag brinner vi för att hjälpa andra med att automatisera bort allt som är tråkigt, repetitivt och svårt.  

Standout är R-licensierade, vilket innebär att vi är Etiskt kvalitetsmärkta. För oss är det viktigt att vi inte lovar mer än vi kan hålla, inte medvetet försöker lura någon och att alla våra anställa agerar etiskt och moraliskt riktigt både mot varandra och mot våra kunder. 

Våra medarbetare är anställda hos oss för att de har visat att de är hjälpsamma och gärna ställer upp för varandra. De är också väldigt drivna i den bemärkelsen att de ständigt söker efter förbättringar, samt lever upp till våra höga krav på pålitlighet, kompetens och säkerhetstänk. Det sistnämnda brukar vi kalla för att vi har ett gäng piloter på jobbet som tar ansvar för att kunderna kommer från punkt a till b utan problem.

Om Standout 7

Aktuellt

Om Standout 8

Kvikymart till Fortnox

I dagarna lanserades vår nya trigger för ordrar i e-handelstjänsten Kvikymart. En Trigger i integrationssammanhang är något som får integrationen att köra igång. Det betyder

Läs mer »
Om Standout 10

Jobb: Systemutvecklare

Du kommer att få hjälpa till i våra förvaltningsuppdrag, där vi hjälper flera större organisationer med deras digitala webbaserade system. Det handlar om allt ifrån nya features till säkerhetsuppdgraderingar och buggfixar.

Läs mer »