Integration mellan Stripe och Fortnox

Integrationen mellan Fortnox och Stripe hjälper dig att automatisera bokföringen av betalningar i Stripe.

Varje dag bokförs händelser i Stripe helt automatiskt på Fortnox. Du behöver inte göra några manuella filöverföringar eller trycka på några knappar – hela bokföringsunderlaget går direkt från Stripe till Fortnox Bokföring som enskilda verifikat per händelse.

Vår integration mellan Stripe och Fortnox rekommenderas och används av flera redovisningsbyråer runt om i landet för att minska arbetstiden som krävs för att bokföra alla transaktioner som kommer in.

Det här är en av våra standardintegrationer som används av många kunder. Om du har behov av att göra något mer avancerat, eller koppla ihop andra system kan vi även bygga integrationer på specialbeställning.

Priser & bindningstid

Integrationen kostar 299 kr per månad. Bindningstiden är 3 månader i taget. 

Vi hjälper dig att komma igång, och konfigurerar upp till tre olika säljscenarion för din bokföring helt utan extra kostnad. 

Du behöver:

  • Ett konto hos Stripe
  • Ett Fortnox-konto med integrationslicens

Vad gör integrationen?

Integrationen kopplar upp sig mot Stripe med regelbundna intervall för att hitta nya händelser. 

Kortdragningar (Charges) och utbetalningar (Payouts) bokförs separat, så det blir enkelt att följa varje transaktion i Fortnox.

Vilka konton som används, momssatser och avgifter som ska bokföras går att styra via inställningar. Integrationen har även stöd för olika momssatser till olika länder och områden.

Avancerade inställningar

För de som behöver MOSS-redovisning kan integrationen ställas in för att använda särskilda förbestämda kostnadsställen och projektnummer.  

Integrationen kan även lyssna på meta-data som skickas med, samt ställas in för att bokföra återbetalningar (Refunds). Omvandling mellan valutor kan göras med dagsaktuella kurser.

Åsikter om integrationen mellan Stripe och Fortnox

Vad säger våra kunder?

Vi har använt Standouts integration i sex månader. Det överträffar våra förväntningar, vi sparar pengar och tid som vi kan lägga på annat. Implementering skedde helt friktionsfritt, och supporten är rapp."
Andreas Birath
E-handlare
Jag tycker att er integration fungerar fantastiskt bra!
Christian Duesgård
E-handlare