FB

Standout AB

Standout

Integration - Fortnox och Stripe

Integration mellan Fortnox och Stripe

Standout är officiell partner till Fortnox och har levererat flera integrationer. Integrationen mellan Fortnox och Stripe har två syften - att automatisera bokföringen av Stripe-transaktioner och att låta dina kunder betala Fortnox-fakturor med Stripe.

Stripe plus Fortnox

Automatisk bokföring av Stripe-händelser

Varje dag bokförs händelser i ditt Stripe-konto helt automatiskt på Fortnox. Du behöver inte göra några manuella filöverföringar eller trycka på några knappar - hela bokföringsunderlaget går direkt från Stripe till Fortnox Bokföring.

Det går bra att sätta ett startdatum bakåt i tiden inom nuvarande bokföringsår för att fånga upp tidigare händelser på Stripe-kontot som inte bokförts.

Som standard förutsätter integrationen att du har samma moms-sats på all försäljning på kontot. Om du inte har det går det också att lösa, meddela det vid beställning i sådana fall.

Stripe Fakturabetalning

Som en extra bonus kan dina kunder betala sina Fortnox-fakturor direkt med kreditkort via Stripe.

Priser

Integrationen kostar 299 kr/månad och inkluderar både Stripe-bokföring och Stripe Fakturabetalning. Du står själv för de vanliga avgifterna till Fortnox och Stripe beroende på vilka tjänster du valt att aktivera hos dem.

Beställ integrationen mellan Stripe och Fortnox här