Nu söker vi fler duktiga människor till vårt kontor i Växjö. Är du vår man/kvinna eller känner någon som skulle kunna bli det? Hör av dig!

Om Standout

Standout är en växande webbyrå med kontor mitt i Växjö. Vi satsar mycket på våra medarbetare och gillar att ligga i framkant när det gäller teknisk utveckling, men vårt absolut främsta fokus ligger på att skapa riktigt nöjda slutanvändare.

Våra lokaler på Västergatan 6 i Växjö tillhör stans fräschaste, och när du behöver en paus kan du ta hissen ner direkt till café Gusto för en fika eller ta en match mot någon av de andra på kontoret i Fifa på vårt Playstation. Vi har även en podcast för webbutvecklare där du som anställd gärna får vara med och prata om webben en gång i veckan.

Om jobbet

Du är en driven person som har lätt för att prata med människor och se vad som behöver göras i ett projekt. På Standout kommer du att få arbeta med att leda vårt team som bygger webbplatser och webbapplikationer. Kort sagt ska du se till att våra programmerare genomför projekten på ett bra, snabbt och utvecklande sätt – med starkt fokus på en riktigt bra slutprodukt.

Dessutom kommer ungefär 30-50% av din tid läggas på att utveckla våra interna produkter, och framför allt nästa version av vårt projekthanteringssystem som kommer att ta marknaden med storm. Den främsta anledningen till detta är att vi tror att en duktig teknisk projektledare måste lägga tid på att utveckla själv för att hålla sig ajour med vad som händer i verkligheten.

Vår utveckling sker mestadels i Ruby on Rails, så goda kunskaper i Ruby, Rails, CSS3, HTML5 och JavaScript är en förutsättning. Du föredrar antagligen Mac- och Linuxsystem framför Windows och följer ett gäng bloggar om webbutveckling.

Erfarenhet i branschen eller av egna projekt är ofta mer värt för oss än akademisk utbildning.

Heltid. Fast lön. Ort: Växjö.

Ansökan & kontakt

Ansökan sker till David Elbe, david@standout.se, telefon: 0470-348701. Ange ungefärliga löneanspråk, hänvisa till något projekt du arbetat med tidigare samt ange minst två relevanta referenser.

Sista dag för ansökan: 15 oktober 2012. Vi anställer även webbutvecklare löpande, så hittar du den här annonsen alldeles för sent får du gärna höra av dig ändå.

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.