Standout Website – webbplatser

Du behöver en webbplats till ditt företag idag. Du vet säkert om att många letar efter leverantörer på Internet. Den bild de får av dig och ditt företag är avgörande för om de väljer att kontakta dig när det är dags för nästa beställning. Vi hjälper andra företag med professionella hemsidor.

Ett paket som passar företag

För att förenkla för dig som företagare har vi satt ihop ett paket med en riktigt proffsig webbplats som passar de flesta små och medelstora företag. Paketet kallar vi för Standout Website – och du kan ha din nya webbplats på plats inom kort – vi vet ju att det är viktigt för många av våra kunder att komma igång snabbt.

Uppdatera själv

För att du inte ska behöva ringa oss varje gång du ska göra ändringar på din webbplats brukar vi installera ett publiceringsverktyg där du själv kan göra enklare ändringar. Det finns flera alternativ, och vi arbetar bland annat med WordPress, Drupal, Jekyll och vårt eget Standout CMS.

Modern design

Utseendet är viktigt på en webbplats. Du vill förstås att din webbplats ska ge en bra bild av ditt företag – något som motsvarar det som du vill att dina kunder ska tycka. Vi tar fram ett förslag som vi sedan tillsammans ändrar tills du har något som passar just ditt företag.

Givetvis har vi även stöd för mobiltelefoner och surfplattor.

Synas i sökmotorerna

Vi bygger sidan på ett sätt som gör att du enklare hittas i sökmotorerna. Det finns många företag som inte tänker på det här när de bygger nya sidor, så kontrollera det extra noga. Grundläggande sökmotoroptimering ingår i vårt erbjudande.

Vad ingår i Standout website?

Vad kostar det?

Grundpriset för Standout Website med det som finns med i listan ovan är 27 500 kr. Leveranstiden brukar variera mellan 2 och 4 veckor beroende på hur arbetsbeläggningen ser ut just nu.

Beställning och frågor

Har du frågor om Standout Website eller vill beställa en webbplats gör du det enklast genom att kontakta David Elbe på Standout. Antingen på david@standout.se eller på telefon 0470-348701.