Jag tror inte någon av er har missat att vi hade Webbdagarna här i Växjö i onsdags.  Och vi var givetvis där, inte bara som deltagare, utan vi hade även blivit inbjudna att tala på detta prestigefyllda event. Ämnet var inte mindre än; Happiness Driven Development

Som ni säkert redan vet så brinner vi på Standout för att skapa glada användare. Men hur definierar vi en glad användare, och hur går vi egentligen tillväga för att göra dig som slutanvändare så där härligt glad? Detta är frågor som åskådarna på Webbdagarna fick svar på, och något som vi kommer prata om i en serie blogginlägg framöver.

Det var många andra inspirerande talare som exempelvis Stefan Hyttfors, Jocke Jardenberg och Sara Andersson som alla delade med sig av sin kunskap och sina tankar. Jocke tog oss igenom sina tre, ganska oväntade, förebilder och vad de betyder för oss ur ett internetperspektiv. Sara gav oss en fördjupad syn på användandet av nyckelord och hur vi bättre förstår vad vår målgrupp söker. Avslutningsvis lyssnade vi på Hyttfors, Sveriges förmodligen mest populära föreläsare inom området affärsutveckling. Han tog oss med på en resa genom ett förändrat samhälle och ett allt snabbare tempo och vad det betyder för företag och individer.

Det var en lärorik och rolig dag, där vi också fick chans att träffa massor med intressanta personer i branschen. Vi längtar redan till nästa gång!

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.