Vinstdelning för 2020

Böckerna för 2020 har stängts och vi tittar tillbaka på ett år som var lite av en berg- och dalbana för oss. Våren 2020 var det många som avvaktade med investeringar helt och hållet, och det drabbade även oss med sämre beläggning och svårt att planera.

När hösten kom hade dock många av våra kunder funnit sig i situationen, fått koll på sina nya budgetar och började inse att det var läge att beställa smarta system för att bli mer effektiva. Så vi har levererat integrationer till kunder från hela Sverige, och vårt fjärde kvartal var det bästa vi gjort på länge. Det kunde man inte tro efter en så skakig vår på många plan.

Vi har turen att verka i en bransch där det inte behövs fysisk närvaro för att kunna leverera. Det gjorde att vi har kunnat köra på som vanligt, och bygga nya programvaror och integrationer – inte helt sällan snabbare än tidigare då alla “onödiga” möten har kunnat plockas bort ur schemat.

Så vad gör man när personalen jobbat stenhårt för att få ihop våra leveranser trots oroliga tider? Vi gör som vanligt och delar med oss till våra anställda. I år blir det nästan en kvarts miljon kronor som de anställda får dela på i bonus. Grattis till oss!

Om vi levererar bra så beror det helt klart på våra anställda. Vi hoppas på att kunna ge tillbaka ännu mer nästa år och att vi ska ha haft möjlighet att träffas som vanligt igen.