Instagram används flitigt av många av våra kunder och något som länge har varit ett problem är att använda flera konton - vilket är aktuellt speciellt när man hanterar både ett företagskonto och sitt privata konto exempelvis.

Nu har Instagram äntligen löst problemet och låter dig hantera flera konton i sin app. Så här gör du:

Instagram - profil

Börja med att klicka på din profilikon längst nere till höger och sedan på kugghjulet längst upp till vänster.

bild

Scrolla ner till du hittar “Lägg till konto”. Logga in med dina kontouppgifter och om allt går bra ska du nu ha två konton att välja med.

bild

Du kan enkelt se vilket konto du är inloggad på genom att titta längst ned till höger. Istället för den generiska profilikonen som fanns där tidigare ska nu din profilbild visas. Om du trycker på den länge kan du byta mellan dina konton.

bild

Det verkar som de flesta har fått den här uppdateringen i sina appar nu. Om du ännu inte fått möjligheten eller inte hittar “Lägg till konto” kan du försöka med att starta om din telefon (eller bara döda Instagram-appen och starta den igen).

Så, nu kan vi äntligen bli lite bättre på att använda vårt Instagram-konto. Du kan väl börja med att följa vårt Instagram-konto @standoutab.

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.