FB

Standout AB

Standout

Vad vi gör

Standout - webbkonsulter & produktutvecklare

Standout består av två delar: en konsultdel som levererar webbutvecklingstjänster till andra företag och en del som bygger egna produkter.

Va?

Ja, vi gör alltså programmeringsjobb åt andra bolag. Vi bygger allt ifrån helt vanliga webbplatser till riktigt avancerade webbappar. När vi har tid över bygger vi på våra egna produkter.

Varför ska du välja Standout?

Bra fråga. De flesta som väljer oss gör det för att de gillar vår stil.
Allt vi gör genomsyras nämligen av Happiness Driven Development-tänket där vi alltid försöker sätta slutanvändaren i första rummet. Det gäller allt ifrån webbdesign till flöden till att tjänsten ska kännas stabil.

Prismässigt brukar vi vara mycket konkurrenskraftiga mot de stora konsultfirmorna, speciellt om du jämför med priser i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Vi är ju smålännigar i grunden, så prismedvetenhet kommer med modersmjölken.

Vi har en lagom kombination av stabilitet och flexibilitet eftersom vi är större än enmansfirmorna men mycket mindre än storbolagen kan vi leverera trots att någon är sjuk eller på semester (vilket brukar vara svårt för enmansfirmorna) - men samtidigt inte så stora att vi styrs av någon koncern eller liknande. Lagom är ju bra här i Sverige!