Förra veckan gick Offentliga Rummet av stapeln, en årlig konferens om verksamhetsutveckling i det digitala samhället. Standout fanns på plats som utställare för vårt IT-ledningssystem – Standout Desk.

Standout Desk på Offentliga Rummet

Mässan var en stor succé och vi hade ett par intensiva, men roliga dagar, på KCCC i Karlstad där vi skapade kontakter med branschkollegor, kunder och potentiella kunder.

Det är intressant att tala med olika verksamheter om hur deras IT avdelning arbetar. Vissa är väldigt framskridande och levererar redan IT som en tjänst medan vissa är i planeringsstadiet till att göra det. Många känner att de vill börja leverera IT som en tjänst, men de vet helt enkelt inte vart de ska börja, de saknar en bra plattform och en portal som knyter samman allt, så som ekonomisystem, intern webbshop och sortimentet för att nämna ett fåtal. Det är ju just där Desk kommer in. Desk har under flera år utvecklats i nära samarbete med Växjö Kommun och vi har nu fler kommuner som kunder och många andra i på gång. Med Desk får verksamheten rätt stöd i form av applikationer och processer, för att kunna leverera IT som en tjänst.

Standout Desk på Offentliga Rummet

Under dessa två dagar i Karlstad hann vi med ett otal trevliga och givande möten och vi ser redan fram emot Offentliga Rummet nästa år!

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.