Standout lanserar integrationer.se

Efter att ha byggt integrationer mellan system i många år har vi äntligen tagit steget till att lansera en egen integrationshubb på integrationer.se

Tanken är att vi samlar alla integrationer och kopplingar vi någonsin bygger på ett och samma ställe, och vårt unika arbetssätt gör det möjligt att koppla ihop alla appar med varandra. Vill du hämta en kund från Fortnox och spara den i Google Spreadsheets går det fint. Eller hämta fakturaunderlag från ett Excel-ark och skicka upp direkt i Visma. Eller Hogia. Eller i stort sett vad som helst.

Vi har redan några utvalda pilotkunder som har testat plattformen tillsammans med oss, och resultaten har varit över förväntan. Grundplattan i integrationer.se är så genomtänkt och snabbutvecklad att räknar med att släppa flera nya integrationsappar i månaden framöver.

Till en början är den tillgänglig enbart som en fullservice-tjänst, men på sikt kommer den att finnas tillgänglig som självservice också, så att skickliga partners kan bygga upp helt egna flöden åt sina kunder och automatisera mer av sin arbetsdag.

Standout lanserar integrationer.se 1
Första versionen av integrationer.se