Standout lanserar Early Birds

Vårt team bygger integrationer varje dag. I vissa fall blir det anpassade integrationer för en enskild kund, men i många fall behöver våra kunder ungefär samma lösning.

Då sätter vi ihop en standardintegration som löser de vanligaste behoven. Just nu har vi många sådana på gång, och för att fler ska kunna komma igång när dessa lanseras kan man nu göra en förhandsbeställning.

Early Bird

Att vara ute i god tid kan löna sig. Den som beställer en standardintegration som är under utveckling, så kallad Early Bird, får halva priset på sin beställning. Den rabatten gäller även framåt så länge du är kund hos oss, som tack för att du är med i den tidiga delen av integrationens liv.

När du är med på en Early Bird-integration har du större möjligheter än de flesta att påverka hur integrationen ska bete sig, och möjlighet att komma med feedback som hjälper både dig och andra kunder till en bättre lösning.

Du får ett förväntat leveransdatum för din integration. Vi brukar vara ganska pricksäkra med dessa datum, men om det av någon anledning skulle förändras så säger vår projektledare till.

Early Bird – statusar

  1. Intresseanmälan
    Först samlar vi intresse för integrationen. Ju fler företag som anmäler sitt intresse desto troligare är det att integrationen blir byggd. Intresseanmälan kan vara öppen allt ifrån några veckor till flera månader.
  2. Förhandsbeställning
    När tillräckligt många har anmält sitt intresse tar vi fram ett detaljerat förslag för hur integrationen ska fungera och öppnar upp för förhandsbeställning av integrationen.
  3. Pilot
    När de första förhandsbeställningarna har trillat in tar vi fram en projektplan och leveransdatum för integrationen. Vi bygger, kör igång integrationen och efter lite feedbackrundor levereras standardintegrationen i sin helhet.

Först ut: HubSpot – Fortnox

Nu i augusti har vi öppnat beställningsmöjligheten för integrationen mellan HubSpot och Fortnox. Denna är planerad att lanseras under oktober månad och kan beställas redan nu för 349 kr/månad istället för 699 kr/månad som är det tänkta priset vid lansering.

Förändrade funktioner

I grunden ska alltid funktionen som beskrivs på en Early Bird motsvara det som blir levererat. Ibland händer det dock att våra kunder eller våra egna utvecklare kommer med ännu smartare lösningar som vi gärna lägger till eller förbättrar.

Om du av någon anledning inte tycker att integrationen blev bra kan du när som helst fram till den skarpa lanseringen säga upp din integration utan uppsägningstid. Efter lanseringsdagen är uppsägningstiden tre månader, precis som för alla våra standardintegrationer.

Tack!

Många av er hör av er med förslag på integrationer. Det är mycket värdefullt för oss. Stor tack för ert engagemang.

Hubspot Fortnox integration