Bild

Standout har en lång historia ute på universitetsområdet i Växjö. Med hjälp av hyresvärden Videum har vi gått från den första lilla kontorsplatsen där David satt själv och knåpade ihop hemsidor i början av seklet till att sitta längst upp i SVT-huset med eget konferensrum och plats för flera personer.

Men nu har vi växt ännu mer och fick ett erbjudande om att flytta in i helt nya lokaler på Västergatan i Växjö. Det är precis ovanför det lilla charmiga caféet Gusto. I helgen gick flyttlasset, och så fort det viktigaste var på plats (läs: Internetanslutningen och kaffemaskinen) så körde vi igång.

Om du står framför Gustos entré och går ytterligare 10 meter åt höger står du framför vår nya ingång. Tryck sedan på översta knappen på porttelefonen så kliar vi oss i huvudet och undrar vad som tutar, vi är inte riktigt vana vid ljudet än. Men när vi väl svarat kommer du att välkomnas av en trevlig förinspelad kvinna med lätt östeuropeisk brytning som talar om att dörren är öppen. Då är det bara att gå in i hissen så ser vi till att du kommer upp till fjärde våningen. Vi ses snart!

Vi återkommer med lite bilder från lokalen när vi städat undan det värsta byggdammet.

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.