Utvecklare till vårt kontor i Växjö

Vi är ett gäng ganska så nördiga utvecklare i Småland som söker en driven och hjälpsam person som är duktig på att ta saker i mål. Du kommer att få jobba med varierande uppdrag, ofta i form av att bygga olika typer av integrationer mellan system.

Kunskaper i Ruby (eller något annat backendspråk), JavaScript, HTML/CSS är något som de flesta här har som grundkunskaper. Du gillar att bygga saker som löser problem för andra och fungerar över lång sikt. Har du jobbat med olika typer av API:er, parsning av filer och olika autentiseringslösningar är det ett stort plus.

Just nu behöver vi förstärkning i teamet av en lite mer senior utvecklare som kan komplettera vårt team av konsulter och integrationsbyggare. Du har antagligen varit i branschen minst fem år, eller är sjukt skicklig och kan visa det. Du har antagligen också lite koll på Linuxmiljöer och/eller Docker, Github och driftsättning med CI. Men vi är inte så kinkiga. Har du inte det på meritlistan så får du gärna söka ändå, det viktiga är en person som fungerar i vår grupp och har varit med ett tag.

Vi har stora möjligheter att jobba på distans, men du bör kunna ta dig till vårt Växjökontor lite då och då för avstämningar och gemensamma aktiviteter.

Vill du jobba med oss? Klart du vill! Kontakta vår utvecklingsansvarig, Viktor Rehnqvist på viktor.rehnqvist@standout.se och skicka gärna med länk till ditt Github-konto eller länk till något intressant projekt som du har byggt.