När David drog igång webbyrån Standout i Växjö för mer än 6 år sedan var det som ett litet bolag vid sidan av studierna. Därför har företaget drivits som en enskild firma fram till nu. Men eftersom vi vill visa att vi är seriösa aktörer på den här marknaden passar vi på att bli Standout AB från och med idag.

Det är därför det har varit lite tyst här på bloggen. Vi har haft fullt upp att fylla i formulär, skriva på avtal och faxa över underskrifter till rätt personer. Som tur var har vi haft god hjälp av Åsa och Claes-Erik på Deloitte här i Växjö. Stort tack för hjälpen!

2009 är inte riktigt över än, men har redan blivit ett rekordår för vår del. Fler kunder, fler medarbetare, större omsättning och en massa roliga projekt. Vi får säkert anledning till att återkomma till projekten mer framöver. Är du intresserad av vad som var bäst 2009 och kommer att bli häftigast på webben nästa år ska du lyssna på nästa avsnitt av Webbradion som kommer ut i mellandagarna.

Ha en riktigt god jul om vi inte hörs innan dess!


Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.