Ruby

Ruby

Ruby är ett modernt programmeringsspråk som vunnit mycket popularitet för att det är så enkelt att både läsa och skriva. De flesta webbprojekt skrivna med programspråket Ruby och ramverket Ruby on Rails kan levereras mycket snabbare än projekt i andra språk och ramverk.

Fördelar med Ruby on Rails

För dig som kund finns det flera stora fördelar i att få en webbapplikation.

 • Snabb utveckling:
  De allra flesta webbprojekt går snabbare att utveckla i Ruby on Rails än med andra ramverk. Det innebär att kostnaderna blir lägre och du kan få resultat snabbare.
 • Säkerhet:
  Ruby on Rails har en aktiv utvecklarcommunity. Det innebär att du får tillgång till buggfixar och uppdateringar i ramverket utan stora uppgraderingskostnader.
 • Hög standard:
  De flesta Rails-projekt byggs med inbyggda tester som ser till att din programvara fungerar som förväntat.
 • Snabb uppstart:
  Projekt som använder Ruby on Rails byggs ofta på liknande sätt. Därför är det lätt för en utvecklare att sätta sig in i ett Rails-projekt även om han eller hon inte har arbetat med det tidigare.

Boka en konsult inom Ruby-utveckling nu

Prisspannet för våra konsulter inom Ruby on Rails ligger mellan 625 kr/h till 950 kr/h beroende på erfarenhet och bokningsläge. Hör av dig till David Elbe på telefon 0470-348701 eller e-post david@standout.se för att boka en eller flera konsulter till ditt projekt redan idag.