Programmerare till vårt Kalmarkontor

Standout söker en programmerare för att leverera i våra agila projekt. Du kommer att arbeta tillsammans med flera andra som arbetar på olika delar av applikationerna. Vi arbetar oftast i JavaScript, Ruby och PHP, men det spelar inte så stor roll vilket programspråk du har med dig i bagaget så länge du är villig att lära dig nya saker. De flesta av våra programmerare identifierar sig som fullstackutvecklare, men många av dem föredrar antingen backend eller frontend.

Varför Standout?

Våra medarbetare trivs på jobbet, har mycket frihet under ansvar och uppskattar sina kollegor nästan jämt.

Utöver detta är vi duktiga på att se till att alla vet vad de ska göra. Du får en tydlig roll och vi som företag ansvarar för att ge dig verktygen för att bli bäst i världen på just din grej.

Om dig

För att avgöra om du hör hemma på Standout så är vi noga med att följa våra kärnvärden. Du passar hos oss om du är hjälpsam, engagerad och pålitlig, samt kommer med en positiv attityd och har en utvecklande personlighet. Alla passar inte hos oss, men de som gör det trivs riktigt bra.

Lön: Individuell lönesättning
Start: Q1 2020
Plats: Kalmar

Ansökan

Skicka din ansökan via mail till Linda Bigün, linda.bigun@standout.se, och bifoga gärna exempel på något du byggt sedan tidigare.