För många år sedan när jag startade företaget använde jag mig av nyhetsbrev för att nå ut till mina kunder. Jag brukade skriva lite kort om vad som hade hänt i branschen, tips för att förbättra sin webbplats och visa upp saker vi hade arbetat med sedan senast. Men allt eftersom tiden gick blev jag sämre och sämre på att skicka ut de där nyhetsbreven, trots att de var uppskattade. Ni känner säkert igen det där, när man får mycket att göra är det alltid något som nedprioriteras.

Men nu har det blivit dags att köra igång igen! Trots moderniteter som bloggar, Facebook, Twitter och annat är fortfarande ett helt vanligt nyhetsbrev via e-post ett fantastiskt bra sätt för oss att nå ut och framför allt för dig att hålla dig uppdaterad.

Så om du är kund – eller bara är intresserad av vad vi har för oss – är det dags att anmäla sig till vårt nyhetsbrev. Det kommer att komma ut ungefär en gång per månad.

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.