Jobb: Systemutvecklare

Omfattning: Heltid
Plats: Växjö eller remote

Rollen

Du kommer att få hjälpa till i våra förvaltningsuppdrag, där vi hjälper flera större organisationer med deras digitala webbaserade system. Det handlar om allt ifrån nya funktioner till säkerhetsuppgraderingar och buggfixar.

Varför jobba hos Standout?

Du kommer jobba i en lite mindre organisation med nära till beslut och med möjlighet att påverka. Vi låter dig göra det du är bäst på, och tänker att du antagligen levererar bäst om vi inte lägger oss i allt för mycket hur du gör så länge resultatet blir bra.

Vi jobbar från kontoret i Växjö, och tillämpar flexibla arbetstider och möjlighet att jobba helt eller delvis på distans.

Standout har funnits sedan 2003 och är specialiserade på att koppla ihop programvaror med varandra.

Kvalifikationer

Du har jobbat med programmering ett tag och är en lagspelare, är duktig på att slutföra det du påbörjat samt gillar att hitta förbättringsmöjligheter.

Ruby on Rails och HTML/CSS/Javascript används flitigt i den här typen av uppdrag, så det är en klar fördel om du kan hoppa in och börja jobba med det direkt. Det finns utrymme att lära sig på jobbet om du inte har vana av just denna kombination sedan tidigare.

Ansökan

Ansökan skickas via e-post till viktor.rehnqvist@standout.se eller görs direkt på LinkedIn.