Jobb: Kundtjänst

Omfattning: Heltid
Plats: Växjö eller remote

Gillar du att göra andra glada? I din nya roll som kundtjänstmedarbetare hos oss kommer du ha möjligheten att hjälpa andra människor att använda våra tjänster. 

Om Standout

Vi är ett IT-bolag som finns i Växjö. Vi bygger digitala integrationer mellan system, ofta flyttas kundinformation eller fakturor från ett system till ett annat. Våra kunder är till största delen andra företag i Sverige.

Om jobbet

Du kommer hjälpa våra kunder att snabbt få svar på sina frågor och komma igång med de integrationer de har beställt av oss. Vi har märkt att ju snabbare vi kan svara desto nöjdare blir kunderna. Det är där du kommer in. Ditt uppdrag är helt enkelt att se till att kunderna blir nöjda och får den hjälp de behöver. Du behöver inte arbeta med försäljning, vi har egna säljare som löser den biten.

Onboarding av nya kunder

Kunderna beställer våra produkter och behöver ofta lite hjälp precis i starten för att komma igång ordentligt. Du blir en nyckelspelare här, och med hjälp av förberedda instruktioner och vårt team av duktiga utvecklare i ryggen ser du till att kunderna kommer igång. Du förväntas även vara med och ta fram och förbättra den här typen av onboarding-instruktioner både internt och för kundernas räkning.

Support

Vi får in supportförfrågningar via telefon, e-post och chatt. Tillsammans med övriga i bolaget formulerar du ett svar och återkopplar till kunden.

Erfarenhet och utbildning

Du är datorvan och skriver snabbt. Vi utbildar dig inom våra produkter och vårt sätt att arbeta. Avklarad gymnasieutbildning är ett krav, och erfarenhet inom administrativa system eller ekonomi är ett plus. 

Egenskaper

För att passa in och trivas på Standout så behöver du vara en lagspelare som gärna hjälper andra, du är driven och letar ständigt efter förbättringar, samt att du är duktig på att ta saker hela vägen i mål.

I din roll är det bra att vara datorvan, kunna skriva snabbt och tycka om att prata med människor. Du är trevlig, hjälpsam och har en del tålamod. 

Arbetstider

Uppdraget är på heltid, dagtid vardagar. Lönesättning är individuell.

Plats

Standout finns i Växjö, och vi ser gärna att du inledningsvis arbetar på kontoret 3-5 dagar i veckan. Ju längre du har arbetat med tjänsten desto bättre kommer det gå att utföra den från valfri plats.

Förmåner

Standout använder vinstdelning som ett sätt att belöna medarbetarna när det går bra. I praktiken innebär det att de anställda får dela på 25 % av vinsten varje år, vilket brukar bli en trevlig bonus för ett gott utfört arbete. Vi erbjuder tjänstepension, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och modern utrustning. 

Ansökan

Din ansökan skickas till Alexander Ross, alexander.ross@standout.se. Rekrytering sker löpande. Bifoga ett personligt brev.