Integrationsutvecklare

Standout är experter på att bygga nya integrationer mellan system. Nu söker vi en integrationsutvecklare för att förstärka vårt team i Växjö.

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i vår utvecklingsavdelning och vara delaktig i våra leveranser och få ansvar för att bygga nya integrationer. Det betyder att du bör kunna programmera och vara bekväm med att arbeta med olika datakällor, exempelvis API:er, inläsning av filer och webhooks. Vår stack är Dockerbaserad med en hel del Ruby, vilket förstås är meriterande att kunna tillsammans med lite grundläggande frontendprylar när något ska visas upp. Ditt kunnande i backendprogrammering kommer du dock ha mest nytta av i det här jobbet.

Du kommer även få ha en del kundkontakt i de projekt du levererar. Det mesta sköts via e-post, men något Zoom-möte eller telefonavstämning förekommer när det behövs. Du kommer även arbeta tillsammans med våra DevOps för att hantera felsökning.

Om dig

Du har antagligen programmerat ett tag och känner dig bekväm med att bygga och testa våra integrationer. Du bör vara service-minded och ha en en stark ansvarskänsla och förmåga att kunna ta saker i mål. Du är en driven person som ständigt söker förbättringar.

Om Standout

Vi är ett litet team på 10-15 anställda, varav de flesta sitter i Växjö. Vi brinner för att förbättra och förenkla saker, och det görs oftast genom att vi bygger integrationer åt våra kunder.

Just nu jobbar de flesta hemifrån, men tanken är att vi går tillbaka till våra lokaler när omständigheterna tillåter det. Arbetstiderna är flexibla, och även om vi gärna är på kontoret finns möjlighet att jobba hemma vissa dagar i veckan om det är viktigt för dig. Vi har ett vinstdelningsprogram där 25 % av bolagets vinst delas ut till de anställda varje år.

Ansökan till tjänsten görs till Viktor Rehnqvist på viktor.rehnqvist@standout.se. Ansökningen stänger 2021-04-01.