Jag tror inte att någon har missat att Standout var en av 30 utställare på IECBiT i Växjö Konserthus förra veckan – och vilken succé det blev.

Mässan besöktes av närmare 600 personer som kom för att nätverka, hitta IT-lösningar och möta IT-leverantörer. Det var första gången för IECBiT, men absolut inte sista gången. Nästa års datum är redan spikat.

Delar av Standout gängetIECBiT

 

 

 

 

 

 

 

 

För Standout innebar dagen massor med spännande möten med både nuvarande som blivande kunder samt flera olika samarbetspartners.

IEC hade också organiserat ett talartorg som var fullspäckat med intressanta presentationer och föreläsningar. Några av ämnena på talartorget var Framtiden kom igår – 35 minuter om hur du kunde ha märkt något, spara miljoner genom att misslyckas snabbare och Nyttan med augmented reality *(det kommer ett separat blogginlägg om just augmented reality inom kort). *Standout fanns givetvis också med i programmet för talartorget.

Lena presentation

 

Lena presenterade en ny rapport om hur yrkesverksamma inom IT-sektorn i Kronobergs län har fått sin kompetens. Standout har genomfört studien på uppdrag av IG13 Kompetens, IEC.

Resultaten visar att majoriteten anser sig ha akademisk utbildning eller är självlärda, men det är fler som har angett att den akademiska utbildningen som deras främsta utbildningsbakgrund. Håll utkik här, vi kommer länka till rapporten så fort den är publicerad.

 

 

 

 

 

 

David presentation

David Elbe höll en mycket intressant presentation av vårt IT-ledningssystem, Standout Desk.

Om du levererar IT som en tjänst så finns allt du behöver i Desk, samlat i ett system. Desk är speciellt framtaget för stora företag och den offentliga sektorn och har utvecklats i flera år i nära samarbete med verksamheten.

Standout Desk består av olika moduler för att underlätta ditt arbete så att du kan leverera dina tjänster så effektivt som möjligt. Kolla gärna in www.standoutdesk.se för mer information.

 

Var du där och lyssnade på några presentationer? Berätta gärna vilka du uppskattade bäst.

Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med dagen och ser redan fram emot nästa års IECBiT-mässa!

 

 

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.