Bild”Vi ska på möte”, säger jag till Johanna på telefon.
”Var då?” frågar hon.
”Hemma hos oss”, säger jag utan att tänka mig för.
”Okej, vi ses snart. Jag är redan hemma”, säger hon och lägger på. Jag får ringa upp igen och förklara att vi inte alls ska vara hemma.

Jag vet inte om kvarterskrogen Hemma hos oss har ett briljant namn eller om det mest orsakar förvirring, men hemtrevligt är det. Emelie och Anton som driver stället har verkligen lyckats få till atmosfär och mat så att det känns fantastiskt att sätta sig ner för en lunch eller fika.

Standout fick uppdraget att ta en färdig design från reklambyrån Eidehalls, sätta in den i ett publiceringsverktyg (det blev vårt eget eftersom det är så smidigt) och snabbt få upp en sida i tid till nyöppnandet av kvarterskrogen. Resultatet, med ganska vågad färgskala, hittar du på www.hemmahososs.info

Anton och Emelie sköter innehåll och uppdateringar själva så gott de hinner vid sidan av att driva sin vanliga verksamhet. Idag var vi där för att hjälpa dem komma igång med publiceringsverktyget. De är lättlärda och efter bara tio minuter hade de förstått hur det mesta fungerade. Nu önskar vi dem lycka till med sidan, antagligen blir den lite mer omfattande framåt hösten. Men för en nystartad verksamhet fungerar den alldeles utmärkt.</p>


Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.