I mitt förra blogginlägg nämnde jag att vi kommer prata om Happiness Driven Development i ett par inlägg framöver och hur vi på Standout jobbar efter detta koncept. Så, varför använder vi oss av ett begrepp som Happiness Driven Development?

För att vi brinner för glada användare – Creating Happy Users, helt enkelt.

För att skapa glada användare så behövs ju glada medarbetare och, som ni redan vet, är vi ett otroligt glatt gäng på Västergatan! Vår arbetsplats är optimerad för att göra alla på Standout så glada som möjligt.

Enligt psykologen Martin Seligman finns det fyra saker som ger oss lycka.

  • Njutning (god mat, massage, sex)
  • Engagemang eller flow
  • Relationer med andra människor
  • Mening med tillvaron och att uppnå mål

Vi tror att vi uppfyller de flesta av de ovanstående punkterna på Standout; Vi har till exempel ett utbrett friskvårdsprogram som de flesta av oss nyttjar till fullo, vi har roliga jobbpauser där vi spelar Fifa, och sedan jag började fikar vi desto mer :). Dessutom har vi också himla roligt tillsammans, både på och utanför jobbet.  Gör du något extra bra eller når något av dina högt uppsatta mål får du garanterat en high five eller två! Det är riktigt gött tycker vi!

Vad gör ni på ert kontor för att skapa en fantastisk arbetsmiljö?

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.