cover-pic

Historien bakom Extra Brain

Ibland vet man bara vad man vill ha och vad man behöver, och finns det inte att tillgå på marknaden får man helt enkelt skapa det själv. Det var precis så arbetet på Extra Brain började.

I många år sökte vår VD David Elbe länge och väl efter ett projekthanteringsverktyg som kunde hantera alla hans önskemål. Då var det viktigaste att hitta ett system med ärendehantering, där man också kunde delegera ärenden eller uppgifter till andra medarbetare. Det var också viktigt att kunna registrera tid spenderat på varje ärende eller projekt direkt i samma system.

Något som han också eftersträvade var att kunna sköta faktureringen i samma verktyg som ärendehanteringen och tidsrapporteringen. Han hittade ett par olika verktyg för fakturahantering, dock inget som var anpassat efter den svenska marknaden.

För lite mer än tre år sedan gav han upp jakten på det perfekta systemet och började att utveckla Extra Brain, det första projektet var registrerat i Extra Brain i mars 2010. Sedan dess har Extra Brain varit ett ovärderligt projektverktyg på Standout.

Lansering i vår

Extra Brain har endast använts för internt bruk, och vi har känt att systemet inte är redo för den externa marknaden. På grund av hög efterfrågan beslutades dock i mitten på 2012 att Standout skulle ta Extra Brain till marknaden. Sedan dess har det jobbats flitigt med att uppgradera och utveckla programmet till att passa en extern marknad. Vi har uppdaterat design, lagt till och tagit bort funktioner och jobbat mycket på att få det så användarvänligt som möjligt.

Nu börjar vi närma oss en version som vi känner är redo för externa kunder och vi kommer lansera Extra Brain i vår.

Håll utkik här för mer detaljerad information om funktionerna i Extra Brain.

Om du inte vill vänta så kan du höra av dig till oss så kan vi berätta vad Extra Brain kan göra för dig, eller sätt upp dig på väntelistan för att testa vår exklusiva Beta version som släpps snart.

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.