Den här veckan har vi lagt lite tid på att förbättra vårt publiceringsverktyg, Standout CMS. Det gör vi i och för sig nästan varje vecka, men oftast är vi bakom skalet och skruvar för att det ska gå snabbare. Den här gången har vi gjort tre ändringar som märks direkt för dig som användare.

För dig som hanterar många undersidor finns det en liten pil till höger om själva sidnamnet. Klickar du på den kan du dölja alla undersidor till just den sidan. Det är smidigt om du vill jobba med en avdelning längre ner som lätt försvinner bland mängden av sidor. Ytterligare ett klick på pilen visar de dolda sidorna igen.

BildEn annan sak vi förändrat är längden på sidnamnen i listen till vänster. Ibland blev dessa alldeles för långa, så nu kortar vi ned långa namn och lägger istället till tre punkter efter namnet för att förhindra att det bryter över flera rader. På själva sidan syns dock namnet i sin helhet.

Vissa användare med låg upplösning på skärmen har också haft problem med att hela redigeringsfältet inte syntes i vissa lägen. Det ska vara fixat nu, så du behöver inte speciellt hög upplösning för att kunna använda verktyget som det är tänkt.

Hör gärna av dig om du har några andra idéer till verktyget. Vi för in förbättringar varje månad.


Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.