Bild

Då är ännu en webbplats lanserad, energigenus.se!

Vårt senaste tillskott i listan med slutförda projekt är då energigenus.se, en webbplats vars mål är att sätta nya perspektiv på energidebatten genom artiklar som berör ett specifikt antal sakfrågor. Vi på Standout AB tackade självfallet ja då erbjudandet om att genomföra projektet dök upp, nya webbplatser är alltid lika kul.

Sidan är baserad på WordPress eftersom det passade bäst till ändamålet. Vi har tagit hand om design, struktur och implementation och nu är hänger den sista och viktigaste biten hos kunden, innehållet. För tillfället ligger det bara lite exempeltext för att fylla ut sidan, så *6000 klimatcertifierade grisar *bör tas med en nypa salt.

Webbplatsen är nu i slutskedet och levererad till slutkund, som gav oss glädjefylld respons. Det tackar vi på Standout AB för och hoppas att sidan skall stå dem till hands.

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.