Vårt nya bolag har kommit igång bra med försäljningsrekord och storvinst i januari. Vi gör ju samma saker som förut men i en annan företagsform, så det var inte helt otippat, men ändå väldigt kul.

Den här veckan välkomnar vi några nya kunder: Vetlanda kommun och Falkenbergs kommun. Båda har köpt vårt näringslivsregister som vi utvecklar i starkt samarbete med UC. Vi passar dessutom på att uppdatera näringslivsregistren med nya kartfunktioner, bättre handikappanpassning och snabbare sidladdningar.

Vår nye medarbetare Kevin kom rakt in från en praktikplats, visade framfötterna och har nu fått anställning i bolaget. Ni som arbetar med oss får säkert anledning att träffa honom.

David blev intervjuad i Smålandsposten och uttalade sig om webbläsare. Artikeln finns ironiskt nog inte online, men han sågade Internet Explorer kraftigt, så vi får se om Microsoft hör av sig med klagomål framöver. :)


Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.