Nina och Anna är två briljanta arkitekter som alltid försöker hitta smarta lösningar i sina ritningar. Två mer lyhörda människor får du leta efter - samtidigt som båda kan vara ganska bestämda i sina åsikter.

Standout fick i uppdrag att ta fram en webbplats som speglade deras arbete och gav inspiration åt deras blivande kunder. Vi arbetade mycket med vad besökarna skulle få för känslor – men givetvis också vilka mål som skulle uppfyllas när de väl var inne på sidan.

Sajt

Webbplatsen fokuserar på att få besökarna att förstå vilka olika typer av uppdrag som Sajt kan leverera, och gör det dessutom enkelt att komma i kontakt med Anna och Nina som ligger bakom företaget.

Besök gärna sidan på sajtarkitektstudio.se och kom med feedback till oss på feedback@standout.se

Medarbetare i projektet

  • Metin Uçar, formgivning och utveckling
  • David Elbe, projektledning

Den här typen av webbplats kostar omkring 25 000 kr. Det behövs inte många nya kunder för att det ska vara ett riktigt smart beslut. Vill du ha något liknande? Prata med David Elbe - 0470-34 87 01.

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.