img

Vid årskiftet fick vi in en ny delägare i Standout AB. Han heter Alexander Ross och har arbetat som utvecklare hos oss ett tag.

Vad är det då som får Ross att välja Standout?

Jag tycker att vi har ett väldigt bra team, och det är ofta otroligt intressanta och roliga projekt. Standout är ett ställe där man verkligen får vara delaktig i projekten och det är upp till mig hur bra slutresultatet blir.

Ross bor med sin sambo och två katter i Moheda. Han älskar sushi eftersom det både är gott och ser fint ut på tallriken. Han gillar dyra hörlurar, och frågar du honom just nu så kommer allra bästa lurarna från ett brittiskt företag som heter RHA.

Vilken bok ska du läsa härnäst?

Jag läser bara böcker om kod. Just nu håller jag på att läsa en bok som heter ‘Design: Code’ som handlar om att designa iOS-applikationer.

Vilken glass önskar du kom tillbaka?

När jag var liten fanns det en glass som smattrade när jag åt den. Den hade varit fin att få tillbaka på menyn. Annars är jag rätt nöjd om jag får en Magnum.

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.