Axel Gustafsson ny Account Manager på Standout

Standout växer med fler och fler uppdrag och kunder över hela landet. Nu har vår helt nye account manager, Axel Gustafsson, börjat hos oss. Han kommer tidigare från försäkringsbranschen där han arbetat bland annat på Folksam och Trygg-Hansa.

Axel går direkt in i Sälj- och marknadsföringsteamet som nu består av David Elbe (nyförsäljning), Emma Blixt (support) och Axel Gustafsson (account manager).

“Nu kommer våra befintliga kunder få mer uppmärksamhet”

Tanken är att öka servicegraden markant till vår befintliga kundbas, som genom åren har vuxit sig större och större. Standouts VD, David Elbe, säger att det här är en naturlig följd av att företaget har bestäm sig för att prioritera sin befintliga kundbas. “Som många andra inom IT-branschen blir vi glada över nya kunder och nya projekt. Samtidigt är det viktigt att våra befintliga kunder blir prioriterade, och Axels jobb är att se till att kunderna får den hjälp de behöver. Jag tror att alla våra befintliga kunder kommer att märka av en ökad uppmärksamhet från vår sida framöver”.

Som en följd av den ökade efterfrågan expanderar Standout även på utvecklarsidan och kommer under det kommande kvartalet rekrytera fler programmerare.