Vi är så stolta över att äntligen kunna berätta om att Standout har blivit officiell konsultpartner till Fortnox.

Det betyder att vi kan hjälpa till att koppla ihop olika system med Fortnox programvaror, exempelvis skapa fakturaunderlag med automatik eller varför inte sätta ihop en cool dashboard som visar hur det går för ditt företag i realtid. Vi kommer framför allt hjälpa till när det inte finns några färdiga kopplingar utan allt behöver skräddarsys.

För dig som inte känner till Fortnox erbjuder de webbaserade program för småföretagare, och har ett smart API för att koppla ihop sitt system med många andra programvaror.

Standout är en av våra utvalda konsultpartners, och vi tror mycket på att det här samarbetet kan underlätta för våra kunder att få snabb hjälp att kunna integrera Fortnox med andra program och få en effektivare administration. - Eric Damberg,
Marknadsansvarig Integration, Fortnox

Standout kommer inom kort leverera en kundspecifik integration mellan Fortnox och ett bokningssystem där alla fakturor skapas helt automatiskt av vår integration - vilket sparar många timmars manuellt arbete.

Om du vill att vi ska hjälpa dig att bygga en integration mellan Fortnox ekonomisystem och ditt system, kontakta David Elbe.

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.