Tänk dig att du ska gräva ner något i marken, exempelvis en elkabel. Då är det smart att skydda kabeln på något sätt. Där kommer vår kund Greenpipe in. De gör miljövänliga kabelskyddsrör på ett så bra sätt att de sparar in massor av olja.

När Greenpipe kontaktade Standout behövde de hjälp med att visa hur mycket kunden faktiskt hjälpte miljön med varje miljövänligt skyddsrör de köpte istället för de miljöovänliga från konkurrenterna.

Så vi byggde en plugin till deras Wordpress-webbplats. Den kör PHP och Angular JS. För besökaren fungerar det så att de matar in hur många meter rör de tänker köpa, och så räknar vår plugin i realtid ut hur mycket de kommer att spara i form av koldioxidutsläpp, råolja och till och med i antal PET-flaskor.

greenpipe miljökalkylator

Om besökaren vill kan hon även få informationen i en snygg PDF-fil (även den skapas förstås automatiskt av vår plugin).

Stefan på Greenpipe var supernöjd efteråt.

Vilket fantastiskt arbete ni har gjort! Allt verkar fungera klockrent. Detta blev över all förväntan!

Här kan du testa kalkylatorn

Behöver du också en skräddarsydd WordPress-plugin till din hemsida? Ta ett snack med David Elbe, du hittar e-postadress och telefonnummer på vår kontaktsida.

Du är väl med på VIP-listan?

Om du vill ha koll på nyheter inom webbdesign och vara bland de första som hör om våra nya projekt ska du såklart göra som hundratals andra designers och företagare - gå med i vår VIP-lista.